Η DCS Systems αναλαμβάνει και υλοποιεί project τα οποία μπορεί να είναι Εταιρικές Ιστοσελίδες, να αφορούν ηλεκτρονικά Καταστήματα , όπως επίσης και ενημερωτικά portals.

Παρέχουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση σε υπηρεσίες internet!

  • Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε για εσάς την υποδομή που είναι απαραίτητη για την παρουσία σας στο Internet.

  • Αναλαμβάνουμε την εγγύηση για ομαλή λειτουργία και απόδοση της πληροφοριακής υποδομής σας στο Internet.

  • Υλοποιούμε λύσεις που συνδυάζουν αποδοτικότητα και ορθολογισμό κόστους μαζί με εγγυημένη απόδοση σε οποιεσδήποτε συνθήκες φορτίου.

  1. Το design του πρέπει να εκφράζει και να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ταυτότητα και τη φιλοσοφία της εταιρείας σας και να προβάλλει όλα τα στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή.

  2. Λειτουργικό και ευανάγνωστο ώστε να αναδεικνύει το περιεχόμενό του. Να διευκολύνει τον επισκέπτη στην ανακάλυψη της πληροφορίας, ενώ παράλληλα τον καθοδηγεί στα μονοπάτια που έχετε καθορίσει, με βάση τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

  3. Άρτια υλοποιημένο από τεχνικής άποψης, ώστε να φορτώνει γρήγορα, να λειτουργεί συνέχεια, να δίνει τη δυνατότητα εύκολου μοιράσματος του περιεχομένου του στα social media και να είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές.

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν περιορίζεται μόνο στο τελικό αισθητικό & εικαστικό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να ξεχνάτε τον αρχικό στόχο δημιουργίας του: την επιτυχή ανάπτυξή του που θα αυξήσει την κερδοφορία της επιχείρησής σας!

Portfolio   

   Websites

Hellas Pump TechnicMelina ResortHellenic Ferry Services

HELLAS PUMP TECHNIC

MELINA RESORT

HELLENIC FERRY SERVICES - FREIGHT

Turbo GeneralΣτουρνάρας ΣτυλιανόςG.E.T LTD

TURBO GENERAL

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

G.E.T LTD

METALFLAM CONTRACTING LTD

HELLENIC FERRY SERVICES - TOURS

   

   

   E-Shops

dcs.jpgasty

DCS SYSTEMS

ΑΣΤΥΠΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ