1. Παράδοση προϊόντων.

Καταχωρήστε την παραγγελία σας μέχρι τις 14:00 μ.μ. Δευτέρα με Παρασκευή, και το e-dcs.com θα αποστείλει την παραγγελία σας την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, μέσω των συνεργαζομένων εταιριών courier. Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών, εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα διαθεσιμότητας των προϊόντων.


Χρεώσεις:

  1. Για παραγγελίες  έως 3 κιλά το κόστος ανέρχεται στα € 4,00.
  2. Για κάθε επιπλέον κιλό, επιπλέον κόστος  €1,50.
  3. Κόστος πληρωμής με αντικαταβολή € 2,80

2. Δυσπρόσιτες Περιοχές θα υπολογίζεται κατά περίπτωση.
3. Παραλαβή παραγγελίας από την έδρα μας

Στην προσπάθεια να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ενδιαφερόμενους πελάτες μας στο e-dcs.com δημιουργήσαμε τη δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών από την έδρα μας. 
Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 12:00, μπορείτε να παραλαμβάνετε το απόγευμα από τις 18:00 μέχρι τις 19:00, ενώ για παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 12:00, μπορείτε να παραλαμβάνετε την επόμενη μέρα από τις 11:00 μέχρι τις 19:00. 

4. Αποστολές με προσφορά ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ.

Ισχύουν για μία παραγγελία ανά πελάτη και ανά 30 ημέρες ελάχιστο διάστημα μεταξύ των παραγγελιών που δικαιούνται δωρεάν μεταφορικά/πελάτη.

5. Παράδοση μεγάλων σε όγκο παραγγελιών

Για παραγγελίες με μεγάλο όγκο και βάρος προτείνεται η παράδοση με μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Το κόστος της μεταφορικής πληρώνεται από τον παραλήπτη.